Jelentkezési lap kiállítóknak

Kaposvári Állattenyésztési Napok – Helyi Ízek Utcája

Az idei évben 2019. szeptember 13-a és 15-e között – immáron tizenharmadik alkalommal – újra megnyitja kapuit a Kaposvári Állattenyésztési Napok, a Dunántúl legnagyobb állattenyésztési kiállítása.

Megújult környezettel, új kiállítási helyszínekkel, a korábbi évek hagyományaihoz híven bőséges szakmai és közönségprogrammal várja az idei évben is kiállítópartnereit és látogatóit kiállításunk.

Bízunk abban, hogy a már tizenkét alkalommal megrendezett és sikeresen lebonyolított rendezvény, a kimagasló szakmai érdeklődés és látogatottság elég vonzerő ahhoz, hogy kiállítóink között köszönthessük Önöket a 2019-es évben is.

A jelentkezés megkönnyítése érdekében mellékelten megküldjük a megújult kiállítási helyszíneket ábrázoló térképet, valamint a jelentkezési lapot.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy 2019. május 31-ig történő jelentkezés esetén 20% kedvezményt biztosítunk a kiállítói területek díjából.

Az előző évhez hasonlóan, az idei évben is a Kaposvári Egyetem látja el a kiállítás rendezési és szervezési feladatait. A kiállításon való részvétellel kapcsolatos érdeklődés esetén állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

KÁN Akvizíciós Iroda
E-mail:
Telefon: +36-20/428-7754

Örülnénk annak, hogy 2019-ben is a Kaposvári Állattenyésztési Napok kiállítói között köszönthetnénk Önöket!

pdfKAN-akvizicio-jelentkezesi-lap-2019.pdf172.09 KB

Online jegyvásárlás

XIII. Kaposvári Állattenyésztési NapokKaposvári EgyetemKaposvári Egyetem Pannon LovasakadémiaKaposvári Egyetem Vadgazdálkodási Tájközpont Bőszénfai SzarvasfarmKaposvárMAGRO.HUSomogy HírlapAgroinform

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat